Suomalaisnaisilla hyvä alku LET:n kilpailussa Etelä Afrikassa

Arkistokuva: Elina Nummenpää

Naisten Euroopan Tourin osakilpailu Etelä-Afrikassa, jäi perjantain osalta kesken, kovien rankkasateiden johdosta. Kun griinit alkoivat nopeasti tulvia, keskeytettiin kilpailu kello 14:45. Reilun tunnin odottelun jälkeen kello 16:00, tuomarit totesivat pelaamisen olevan mahdotonta ja päättivät siirtää keskeneräiset kierrokset pelattavaksi loppuun perjantaiaamuuna. Kilpailu jatkuu perjantaina kello 6:30, jolloin pelataan torstain kesken jääneet kierrokset loppuun. Varsinaiset perjantain kierrokset starttaavat kello 8:30.

Suomalaisista tänään aamutuimaan aloittanut Minea Blomqvist-Kakko, ehti ainoana suomalaisena pelata kierroksensa loppuun. Minea pelasi melko tasaisen kierroksen tehden kolme bogeyta ja yhden birdien. Minea on tällä hetkellä sijalla T53 +2(74).

Elina Nummenpää ehti pelata kaksitoista väylää kunnes peli keskeytettiin. Tulosseurannassa tosin Nummenpäälle näytetaan vasta yhdeksen reijän tulosta, joka on par 36. Nummenpää teki etuysille yhden bogeyn ja heti perään yhden birdien. Sijoitus on tällähetkellä T20.

Krista Bakker ei ehtinyt pelata tulosluettelon mukaan kuin kuusi reikää, ja hän on -1 tuloksella T14 sijalla.

Näistä asetelmista suomalaisten on hyvä jatkaa huomenna, kunhan vain hyvä pelivire säilyy yön yli.

Kilpailua johtaa 33 -vuotias englantilainen Rebecca Hudson yhdessä 29 -vuotiaan saksalaisen Steffi Kirchmayrin kanssa tuloksella -3(69). Myös nuori englantilainen Charley Hull ja yhdysvaltalainen Beth Allen ovat -3 tilanteessa, mutta Hullilla on pelattuna vasta kymmenen reikää ja Allenilla yhdeksän.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.