Suomalaisnaisilla vaikea viimeinen kierros Kiinassa

Minea Blomqvist of Finland

Ladies European Tourin osakilpailun Xenia Openin viimeinen kierros tuotti suomalaisnaisille tuskaa.

Kaksi ensimmäistä kierrosta aivan kärjen tuntumassa pelannut Minea Blomqvist-Kakko ei onnistunut pelaamaan yhtä vahvaa peliä kuin kahdella ensimmäisellä kierroksella vaan putosi lopulta kauas kärkitaistelusta. Blomqvist-Kakon kolmas kierros (77) sisälsi yhden tuplabogeyn, kuusi bogeyta ja kolme birdietä. Minean sijoitus oli lopulta T27 tuloksella +1(217).

Minea tienasi kilpailusta rapiat 2600 euroa ja nousi ranking- listalla sijalle 81 ja on ainoastaan vajaat 200 euroa 80 sijasta. Kahdeksankymmentä parasta saavat kortin Ladies European Tourille ensi kaudeksi, joka on luonnollisesti Minean tavoite.

Kilpailun myös hyvin aloittanut Noora Tamminen oli vaikeuksissa kahdella viimeisellä kierroksella. Kierrokset (69, 77, 75) pelannut Tamminen sijoittui lopulta jaetulle 51 sijalle tuloksella +5(221). Tammisen viimeinen kierros sisälsi neljä bogeyta, neljä birdietä ja harmittavan yhdeksännen reijän (par-5) triplabogeyn.

Tamminen kartutti Xiamen Openin kilpailussa tiliään reilulla 1000 eurolla ja on tällä hetkellä rankingissa sijalla 60, reilulla 32 000 eurolla.

Ursula Wikström aloitti viimeisen kierroksen pelaamalla etuysin pariin yhdellä bogeylla ja yhdellä birdiellä. Kymppiväylältä alkanut kuuden väylän mittainen bogey-juna pilasi kuitenkin kierroksen. Päivän tulos lopulta +6(78) ja yhteistulos +6(222).

Wikström on tällä hetkellä rankingin 70 sijalla, lähes 25 000 eurolla.

Minea Blomqvist-Kakolla ja Noora Tammisella on jälleen kahden viikon päästä mahdollisuus nostaa ranking sijoituksiaan Hero Women`s Indian Openissa Delhissä.

Myös Elina Nummenpää sekä Krista Bakker nähdään Intian kilpailussa. Alkuviikosta tuli Intiasta iloinen tieto, että he olivat nousseet entry- listan varasijoilta mukaan kilpailuun. Näin molemmat saivat vielä yhden oljenkorren nousta 80 parhaan joukkoon ja välttää karsinnat. Se vaatii kuitenkin molemmilta naisilta huippuonnistumista ja käytännössä sijoittumista kolmen joukkoon, mutta mikään mahdottomuus se ei ole.

FinnishGolf.com toivottaa kaikille Intian kilpailuun osallistuville suomalaisnaisille onnea ja menestystä kilpailuun.

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.