Suomalaisnuoret menestyivät mukavasti JFGA-JuniorTourin kilpailussa

[metaslider id=8933]

Nicola ja Krister Los Naranjos

Lauro Golfissa Fuge Golf Teamissa talven harjoittelemassa olevat Nicola Fall ja Krister Kämäräinen osallistuivat Los Naranjoksen kentällä Lauantaina pelattuun JFGA-JuniorTourin osakilpailuun.

Jason Floyd Golf Academyn järjestämää kansainvälistä juniorikiertuetta pelataan läpi talven Aurinkorannikon huippukentillä. Hyvä tasoinen kiertue toimii erinomaisena kilpailutuntuman ylläpitäjänä harjoituskaudella, sekä antaa paljon kansainvälistä kilpailukokemusta nuorille.

Kilpailuissa pelataan U15 ja U23 ikäluokissa tasoituksellinen sekä scratch-sarjat, joissa tytöt ja pojat pelaavat samassa sarjassa. Normaalit kilpailut ovat yhden kierroksen mittaisia, mutta maaliskuussa pelattava major-kilpailu on kolmen päivän mittainen ja siinä on jaossa WAGR-pisteitä.

Lauantaina pelattu Los Naranjoksen kilpailu pelattiin kovassa puuskittaisessa tuulessa, ja oli nuorille hyvä testi ja treeni tuulessa pelaamiseen.

Tarina Golfia edustava 4,3:n tasoituksella pelaava Krister Kämäräinen voitti Los Naranjoksen U23 tasoituksellisen sarjan. U23 scratch -sarjassa hän sijoittui 8:ksi tuloksellaan +8(80).

“Scratch -sarjaa tässä pelaamassa oltiin, joten toi tasoituksellisen sarjan voitto tuli kyllä täysin puskista”, naureskeli palkintojenjakotilaisuudessa yllättynyt Kämäräinen.

“Etuysi oli kyllä karmeaa lyömistä, mutta takaysin pelasin kaksi yli parin, johon olen tyytyväinen. Varsinkin kierroksen kahdelle viimeiselle väylälle peräkkäin tehdyistä birkuista jäi hyvä fiilis”, kertasi Kämäräinen peliään.

Kullo Golf Clubin Nicola Fall sijoittui +7(79) tuloksellaan U23 scratch-sarjassa seitsemänneksi. Hän oli kilpailun toiseksi paras tyttö.

“Kieroksessa oli paljon hyvää varsinkin draivit toimi, mutta lähestymislyönneissä oli kyllä parannettavaa. Varsinkin alle satasesta wedget oli huonoja. Kyllä noista paikoista olis pitänyt palloa naulata lipulle ja sitä kautta tehdä enemmän birkkuja”, kaksi birdietä kierroksellaan tehnyt Fall kertoi.

“Kolme vähän heikompaa avausta jotka oli kuitenkin pelissä, niistä sössin sitten tuplat kun otin vielä kolme puttia niihin. Tyytyväinen olen kuitenkin siihen, että sain pidettyä epäonnistuneiden väylien jälkeen pään kylmänä ja loppua kohti löin muutamia hyviä rautoja lipulle, niistä en kuitenkaan saanut birkkuputteja enää sisään. Paljon parempaa oli kyllä tarjolla, mutta nyt vaan wedget kohdilleen niin hyvä tulee. Sunnuntaina treenataan taas”, pohdiskeli Fall.

U23 scratch-sarjan voitti Charlotte Puts -2(70) tuloksellaan. Sonnyt Burrel otti hopeaa +3(75) ja kolmannen sijan jakoivat +5(77) tuloksella Marten Palm ja Bian Kelly.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.