Tiia Koivistolle hieno sijoitus German International Ladies Amateur Championshipissa

DSC_0116

Tasaista golfia esittänyt Tiia Koivisto sijoittui hienosti jaetulle 12:nnelle sijalle Mullheimin Golfklubilla pelatussa German International Ladies Amateur Championshipissa. Koivisto pelasi Mullheimin par72 kentän tuloksin (74,74,72 ja 75).

Koivisto oli tyytyväinen kilpailuunsa.

“Tämä oli ensimmäinen kansainvälinen kisa ja ihan hyvin meni. Kenttä pelattiin aika pitkänä 5750m ja se oli tosi märkä, joten se vielä lisäsi kentän pituutta”.

“Viimeisenä päivänä pelasimme kaksi kierrosta putkeen ja niiden väliin jäi aikaa syömiselle 25 minuuttia. Vikalla kierroksella etuysi sujui vielä kaksi alle parin, -2 mutta sitten loppui pahasti voimat ja meno hyytyi.  Takaysin alkuun kymppiväylälle tripla ja koko takaysi viisi yli parin(41) ja kierros kolme yli (75). Kisa oli suurimmaks osaks hyvää pallon lyömistä ja puttikin toimi hyvin”, kiteytti kisan Koivisto.

Toinen jatkoon selvinnyt suomalainen oli Niina Liias. Liiasin ensimmäinen kierros sujui kuusi yli parin(78), mutta toinen kulki hienosti yksi alle parin(71), jolla hän nousi cut-rajan paremmalle puolelle. Kahdella viimeisellä kierroksella Liias käytti 80 ja 78 lyöntiä, päätyen tulokseen +19(307) ja sijalle 53.

Isabella Sahlberg (80,76), Anna Kuitunen (73, 85) eivät selvittäneet cutia.

Kilpailun tuloksiin pääsee tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.