Toni Hakula parantelee asemiaan WEB.com Tourin karsintojen finaalissa

Toni Hakula svingi

WEB.comin karsintojen finaalissa Floridassa Toni Hakula parantelee asemiaan kierros kierrokselta. Eilen Hakula pelasi karsintakentistä vaikeamman Champions Coursen mukavasti kaksi alle parin (69) ja nousi 29 sijaa. Hakulan sijoitus kolmen kierroksen jälkeen on T86.

Kymppitiiltä aloittaneella Hakulalla oli kierroksen alussa ohjelmaa avauksiensa kanssa ja hän teki viidelle ensimmäiselle väylälle kolme bogeyta ja kaksi birdietä. Tämän jälkeen peli alkoi tasaantumaan ja avauksetkin paranemaan. Yhdeksännelle väylälle (kentän 18) Hakula teki vielä birdien, joten ensimmäiset yhdeksän reikää menivät parissa.

Jälkimmäiselle yhdeksälle reijälle ei enää bogeja lipsunut ja kun korttiin merkittiin kaksi peräkkäistä birdietä, niin Champions- kenttä tuli taitettua iloisesti kaksi alle parin.

Hakula +2 on tällä hetkellä kuusi lyöntiä perässä 45:ttä sijaa jolla ansaitsee osittaisen kortin WEB.com Tourille. Kilpailu on kuitenkin vasta puolessa välissä ja sitä on vielä kolme kierrosta jäljellä. Tänään Hakula pelaa Fazio -kentän joka on kentistä helpomp jai kun yhtä vaille kaikki pelaajat 45:n parhaan joukossa pelaavat vaikeamman Champions -kentän on Hakulalla hyvä mahdollisuus kuroa eroa kiinni.

Tsemppiä Toni!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.