Ursula Wikströmin loistokierros toi kuudennen sijan Etelä-Afrikassa

Ursula Wikström (215, -1) löi South Africa Women’s Openin päätöskierroksella tauluun päivän ja samalla koko kilpailun parhaan kierrostuloksen 67 (-5) ja nousi lopputuloksissa upeasti jaetulle kuudennelle sijalle. Saman viisi alle tuloksen pelasivat lauantaina myös isäntämaan Ashleigh Buhai sekä Stacy Lee Bregman.

Wikström tehtaili kierroksellaan kahden bogeyn lisäksi peräti seitsemän birdieä. Wikströmin kierrostulokset Coffs Harbour Golf Clubilla pelatussa kilpailussa olivat 73, 75 ja 67.

Top ten sijoitus oli nyt 16. kauttaan Eurooppa Tourilla pelaavalle Wikströmille kauden ensimmäinen. Unskin edellinen sijoitus top 10:ssä on kaudelta 2016, jolloin hän oli Saksassa pelatussa Ladies European Mastersissa niin ikään kuudes. Palkinto euroja Wikstl

– Draivit eivät vieläkään olleet kovinkaan kummoisia, mutta onnistuin lyömään ne tänään siedettäviin paikkoihin. Lähipeli sen sijaan oli tänään hyvää ja sain lyötyä wedge-lyönnit mukavan lähelle lippua. Ja vihdoin putterikin lämpesi ja sain säkitettyä muutaman pidemmänkin putin, myhäili kierroksellaan vain 25 kertaa putannut Wikström.

Väyläosumia vantaalaiselle kirjattiin yhdeksän ja lähestymislyönneillään hän osui viheriöille 10 kertaa.

Sanna Nuutinen avasi Euroopan kiertueen kokonaistuloksella (219, +3) ja jakoi sillä 21. sijan. Vaikka Nuutinen harmittelikin facebook päivityksessään jäämistä muutamalla lyönnillä top 10 sijoituksesta, oli hän tyytyväinen nähtyään usean pelin osa-alueensa kehityksen.

Euroopan kiertuuen debyytin tehnyt  Tiia Koivisto läpäisi hienosti cutin heti ensimmäisessä kisassaan. Hän jakoi lopputuloksellaan (227, +11) 54:nnen sijan.

Investec SA Women’s Openin voittoon, tuloksellaan yhdeksän alle, golfasi isäntämaan Ashleigh Buhai (207). Kilpailun kakkonen, Saksan Karolin Lampert (-7) jäi voittajasta kaksi lyöntiä. Kolmanneksi tässä kauden viidennessä osakilpailussa golfasi Marokon Maha Haddioudi (-4).

Nyt LET -kiertue viettää reilun kuukauden pituisen tauon ja seuraavan kerran kiertueen rahalistalla sijalle 29 noussut Wikström nähdään ykköstiillä Lalla Meryen Cupissa, Marokossa huhtikuun puolenvälin jälkeen.

Lähde: Ursula Wikström tiedote

Kuva: Tristan Jones/LET

Kilpailun tuloksiin pääsee tästä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *