Viisi suomalaista cutista läpi karsintafinaalissa

Viisi suomalaista draivasi itsensä karsintafinaalin viimeiselle kierrokselle. Tasaista jälkeä tehnyt Marika Voss (70,72,70,72) jakaa sijaa kahdeksan -4(284).

Seuraavana suomalaisena on Linda Henriksson, joka jakaa sijaa 24 yhteistuloksella -1(287). Heti Henrikssonin perässä, parissa on Elina Nummenpää. Nummenpää E(288), jakaa sijaa 26. Tämä kolmikko on tällä hetkellä kiinni täydessä LET:n kortissa.

Lauantain huikeimman tempun teki nuori Krista Bakker, joka nousi lähes toivottomasta tilanteesta, viimeisellä mahdollisella hetkellä, huikealla neljä alle par (68) tuloksella viimeiselle kierrokselle mukaan. Kylmähermoinen Bakker pelasi etuysin -1, ja puristi takaysille vielä kolme birdietä lisää, pelaten sen -3(33). Bakkerilla +3(292) on vielä kolmisen lyöntiä kirittävää viimeisellä kierroksella, jotta voisi lähteä täysi kortti taskussa ansaitulle joululomalle.

Sanna Nuutinen menetti hieman asemiaan pelattuaan lauantaina +2(74). Nuutinen +5(293) jakaa sijaa 44 ja hänellä on kirittävää 30 parhaan joukkoon neljä lyöntiä.

Oona vartiaisen loppukiri ei aivan riittänyt jatkoon pääsyyn. Vartiainen (76,78,70,72) pelasi neljännen kierroksen kahdella bogeylla ja kahdella birdiellä pariin ja jäi lopulta ainoastaan kaksi lyöntiä cutista. Nämä karsinnat antoivat Vartiaiselle kuitenkin varmasti hyvää kokemusta tulevaisuutta varten.

Leena Makkonen sai juuri sellaisen hyvän  lopetuksen karsinnoille kuin ennen neljättä kierrosta hänelle toivoimme. Makkonen sai vihdoin birdie-hanat auki ja tulos oli sen mukainen. Viiden birdien säestämänä Makkonen pelasi lauantaina yksi alle parin (71). Vaikka se ei tällä kertaa jatkoon auttanutkaan, niin karsinnat antoivat myös hänelle rutkasti hyvää kokemusta tulevaisuutta varten.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.