Wikström ja Blomqvist-Kakko voittotaistelussa Intiassa

[metaslider id=7336]

_I9A5591_Ursula_Wikström Juha Taskinen

Ursula Wikström jatkaa hyvää menoaan Intiassa pelattavassa Naisten Eurooppa Tourin osakilpailussa. Wikström kiersi vaativan DLH Golfin kentän toistamiseen 73 (+1) lyönnillä ja starttaa sunnuntain päätöskierrokselle jaetulta neljänneltä sijalta. Samassa tuloksessa on suomalaisista myös Minea Blomqvist-Kakko.

Wikström pelasi lauantaina ensimmäiset yhdeksän reikää tulokseen kaksi alle ja nousi jo hetkeksi jakamaan kärkipaikkaa, mutta peräkkäiset bogeyt väylille 10 ja 11 pudotiivat hänet tuloslistalla muutaman sijan alaspäin.

Väylän 13 birdie piti “Unskin” mukana kärkikamppailussa ja väylän 17 tuplabogeyn Wikström kuittasi tekemällä päätösväylälle tärkeän birdien.

Wikströmin tuloskortteihin on Intiassa merkitty kahdeksan birdien ja bogeyn lisäksi yksi tuplabogey. Lauantain kierroksen tilastot puolestaan kertovat Wikströmin osuneen avauksillaan DLF Golfin väylille 13 kertaa ja lähestymisillään viherilöille 16 kertaa. Putteja kirjattiin 34.

“Huh mikä päivä! Hirveästi jäi tänään lyöntejä kentälle. Varsinkin takaysi oli melkoista vuoristorataa. Viheriöilläkin oli oikeastaan vain kaksi kaksi vaihtoa: joko yksi tai kolme puttia. Huomenna pitää olla kärsivällinen ja pyrkiä käyttämään kaikki avautuvat paikat hyväksi”, suunnitteli sunnuntaina ensimmäistä Eurooppa Tour-voittoaan jahtaava Wikström.

Kakkossijoja vantaalaisella on taskussaan kaikkiaan kuusi. Niistä viimeisin kesäkuussa Hollanissa pelatusta Deloitte Ladies Openista. Ennen Intian osakilpailua Wikström on kiertueen rahalistalla parhaana suomalaisena sijalla 20.

Myös Minea Blomqvist-Kakolla oli vaihteleva päivä. Hän pelasi tänään viidellä birdiellä ja kuudella bogeylla yksi yli parin.

Kisan kärkipaikalla jatkaa Tanskan Emily Kristine Pedersen tuloksellaan 143 (-1). Walesin Becky Morgan on par-tuloksellaan toisena ja Tanskan Malene Jorgensen (+1) golfaa kolmantena.

Neljättä sijaa, vain kolme lyöntiä kärjen takana, jakava suomalaiskaksikko starttaa päätöskierrokselleen samassa ryhmässä yhdessä Englannin Liz Youngin kanssa.

Noora Tamminen kiersi Hero India Openia isännöivän DLF Golfin kentän lauantaina 78 (+6) lyönnillä ja starttaa sunnuntain päätöskierrokselle jaetulta 44:nneltä sijlalta yhteistuloksellaan 154 (+10). Tammisen lauantain tuloskorttiin kirjattiin parien lisäksi yksi birdie, kolme bogeyta ja kaksi tuplabogia.

“Tänään oli tosi vaikea päivä. Alussa sain pelasteltua hyviä paareja, mutta sitten huonojen puttien myötä korttiin tuli myös liikaa bogeja. Ja lisää lunta tupaan tuli kahdesta tuplasta”, harmitteli kierroksellaan 36 kertaa putannut Tamminen.

Väylä osumia Tammiselle tilaistoitiin 12 ja viheriöille hän osui lähestymislyönneillään 14 kertaa.

Kilpailun tuloksiin pääsee tästä.

Kuva: Juha Taskinen

Lähde: Wikström, Tamminen tiedote

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.